Uw centrale locatie voor evenementen en congressen

Corporate event of (internationaal) congres

De ideale venue voor congressen en evenementen

The Hague Conference Centre is gespecialiseerd in het organiseren van een (internationaal) congres of corporate event van wereldklasse. Met luxe cateringconcepten van onze internationaal geori├źnteerde chef-kok en professionele en persoonlijke service staan wij voor internationale gastvrijheid. In onze zalen kunt u tot maar liefst 650 gasten ontvangen. Zij genieten van wereldse seizoensproducten, Italiaanse koffie uit professionele espressomachines en een drankje in een elegante barlounge. U treft bij ons flexibele zaalopstellingen met professionele audiovisuele voorzieningen en geavanceerde brandingmogelijkheden om uw congres volledig in lijn met uw huisstijl te krijgen.

Dankzij onze samenwerking met The Hague Convention Bureau wordt u volledig ondersteund bij de organisatie van uw event. Onze toegewijde floormanagers zorgen ervoor dat uw congres perfect verloopt. Alles in het teken van een unieke ervaring op een buitengewoon goed bereikbare plek: dichtbij de snelweg, grenzend aan het Centraal Station en op slechts een halfuur van internationale vliegvelden. Organiseert u een meerdaags congres? Om te overnachten hoeven uw gasten het pand niet te verlaten.

Evenementen en congressen op 1,5 meter

We weten hoe onmisbaar het geven van evenementen is, juist nu is het noodzaak dat informatie beschikbaar blijft voor wie dan ook. The Hague Conference Centre denkt graag met u mee en biedt verschillende maatregelen binnen de 1,5 meter economie. Er is onder andere een moderne studio ingericht voor het geven van online webinars en u houdt de mogelijkheid om uw evenement live te laten plaatsvinden tot maximaal 100 personen.

The Hague Conference Centre

Faciliteiten

inrichting
Flexibele zaalmogelijkheden

De zalen zijn flexibel in te delen, precies zoals u dat wenst. Zo beschikken ze over break-out mogelijkheden en kunt u kiezen uit verschillende opstellingen.

gastvrijheid
Professionele floormanagers

Met professionele en persoonlijke service verwelkomen we zowel kleinere vergaderingen als meerdaagse congressen tot 650 personen.

audiovisueel
Audiovisuele mogelijkheden

The Hague Conference Centre is sterk gespecialiseerd in audiovisuele ondersteuning van hoogwaardige congressen en evenementen.

bereikbaar
Uitstekende bereikbaarheid

De venue ligt direct naast Den Haag CS en is vanaf luchthavens binnen 30 min. te bereiken. Vanaf de A12 parkeert u direct in Q-Park CS New Babylon.