Welkom bij Gardens Business Centre Oudlaen

We reageren zo spoedig mogelijk! Gewoonlijk binnen 24 uur.

 

 

Wanneer zijn wij online?:
Maandag - zondag
08:00 tot 18:00

Naam(Vereist)

Datum

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis parkeren

Gratis parkeren

Onder het gebouw is een parkeergarage aanwezig met 200 plekken. Voor alle bezoekers van Oudlaen is gratis parkeren aangeboden.

Utrechtse gastvrijheid

Utrechtse gastvrijheid

Wij denken graag mee om er voor te zorgen dat jouw bijeenkomst succesvol is.

Uitstekend bereikbaar

Uitstekend bereikbaar

Gardens Business Centre Oudlaen ligt in Utrecht nabij de A27 en slechts 10 minuten vanaf Utrecht Centraal.

uit eigen keuken

Uit eigen keuken

De nadruk ligt op vers, gezond én lekker. Alle catering verzorgen wij vanuit onze eigen keuken. Tevens is er altijd verse bonen koffie, thee en mineraal water beschikbaar.

Vergaderzalen

Gardens Business Centre Oudlaen is gespecialiseerd in het organiseren van uw professionele training, corporate vergadering en (verenigings)congres. Deze centrale locatie in hartje Utrecht biedt u fris zakelijke vergaderzalen in alle soorten en maten. Ons gastvrije personeel denkt graag met u mee en richt de zalen naar uw persoonlijke voorkeuren in. Wij verzekeren u van de beste audiovisuele ondersteuning in elke ruimte, met beamer en projectie automatisch scherm. Vanuit ons eigen restaurant verzorgen onze koks luxe gerechten voor uw bijeenkomst. Vers, gezond en lekker.

 

Oudlaen Vergaderzalen
Oudlaen cursussen

Cursussen

Gardens Business Centre Oudlaen is al jaren een zeer gewilde locatie voor opleidingsinstituten om professionele opleidingen te faciliteren. Door onze expertise hebben we alle middelen in huis om uw dag- of avondcursus te organiseren, maar ook een bijeenkomst van congres.

Interne huurder

Via het online reserveringsysteem kun je met gemak een reservering plaatsen voor een vergadering of om een cateringbestelling te plaatsen.

 

Vergaderen

Benieuwd naar wat wij voor jouw bijeenkomst kunnen betekenen? Bekijk hieronder de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan of maak gemakkelijk een reservering via ons online reserveringsysteem.

Bekijk factsheet
Plaats reservering
Zalenoverzicht

Bereikbaarheid

Verlaat de snelweg via afslag ‘Utrecht Veemarkt’ Blijf richting Utrecht rijden, dan kom je vanzelf op de Kardinaal de Jongweg. Aan het einde, voor de spoortunnel, ga linksaf richting centrum. Aan je rechterzijde zie je het gebouw Oudlaen. Sla rechtsaf op de rotonde en direct weer de eerste straat rechtsaf.

Vanaf Utrecht Centraal loop je 450 meter richting de Sint Jacobsstraat. Hier stap je vervolgens op bus 3 richting Overvecht. Stap uit bij de halte Willem Dreeslaan. Het gebouw bevindt zich direct aan de overkant van de straat.

De parkeergarage beschikt over 200 plaatsen en is gratis voor onze bezoekers. De inrit bevindt zich voorbij de hoofdingang aan de rechterkant en is inpandig.

Oudlaen