Welkom bij Gardens Business Centre Rijnzathe

We reageren zo spoedig mogelijk! Gewoonlijk binnen 24 uur.

 

 

Wanneer zijn wij online?:
Maandag - vrijdag
08:00 tot 18:00

Naam(Vereist)

Datum

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitstekend bereikbaar

Uitstekend bereikbaar

Rijnzathe ligt naast de knooppunten van de A12 en de A2. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig en kun je gebruik maken van ParkBee.

Utrechtse gastvrijheid

Full-service

Een gastvrije receptie, razendsnelle Wi-Fi en verse bonenkoffie. Alles om ervoor te zorgen dat jij zorgeloos kan werken.

Oplossingen op maat

Kantoorruimte op maat

Kies voor een volledig ingericht kantoor of richt je eigen ruimte zelf in. Wij denken graag mee voor het creeren van een fijne werkplek.

Centrale locatie

Centrale locaties

Kies voor verschillende huurperiodes, betaal alleen voor wat je gebruikt en ontvang één keer per maand een factuur.

Kantoorruimte en vergaderzaal

Gardens Business Centre Rijnzathe biedt een modern zakelijke kantoorruimtes met een prachtig uitzicht over het Utrechtse landschap. Kies voor een volledig ingerichte kantoor-unit en maak gebruik van een flexibele vergaderzaal. Wij bieden naast een kantoorruimte ook full-service diensten aan. Denk aan een gastvrije receptie, razendsnelle Wi-Fi en verse bonenkoffie. Zo heb jij de rust om je te focussen op jouw bedrijf en ondersteunen wij jou en je medewerkers om zo met een uitgerust gevoel te werken bij Gardens Business Centre Rijnzathe.

 

Rijnzathe Kantoor

Coworking-ruimtes

Speciaal voor de startende ondernemer of enthousiaste zzp’er die een fijne plek zoekt om te werken hebben wij co-working werkplekken. Een flexibele en voordelige werkplek met de luxe van een full- service kantoorruimte. Denk aan een gastvrije receptie, razendsnelle Wi-Fi, verse bonenkoffie én de mogelijkheid om een netwerk op te bouwen met soortgelijke ondernemers.

Kantoorruimtes

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte of co-working werkplek? Neem vrijblijvend contact op en vertel ons waar jij naar op zoek bent. We ontvangen je graag op Rijnzathe voor een kopje koffie.Bekijk ook alvast onze brochure.

Vergaderen

Bij Gardens Business Centres Rijnzathe bieden we de mogelijkheid om kleine bijeenkomsten te organiseren op een centrale plek. Ben jij op zoek naar een ruimte voor een vergadering, training of brainstorm sessie tot 28 personen? Klik dan op onderstaande link en plaats direct een reservering of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Meer weten over de mogelijkheden?

Op zoek naar een kantoorruimte of vergaderzaal en benieuwd naar de mogelijkheden bij Gardens Business Centres? Neem vrijblijvend contact met ons op.