Moderne oplossingen voor vergaderingen en kantoorruimtes

Kantoorruimtes

Eigentijds zakelijke kantoorruimtes en vergaderzalen op een centrale locatie

Of u nu een groeiend bedrijf heeft of op projectbasis werkt: bij Gardens Business Centre New Babylon vindt u een fris zakelijke kantoorruimte in hartje Den Haag. De kantoorunits zijn beschikbaar tot 200m2, volledig ingericht en voorzien van full-service. Denk aan een receptie-service, razendsnel internet, een uitgebreid koffiebuffet en lunch voor uw gasten. Alles zodat u zich kunt richten op uw eigen expertise. Door de centrale locatie pal naast Den Haag Centraal zijn alle belangrijke voorzieningen op loopafstand.

Wanneer u een kantoorruimte huurt bij Gardens Business Centre New Babylon heeft u de keuze uit twee mogelijkheden. U kunt kiezen voor een oplossing op maat op de vierde verdieping van het pand, of voor een premium optie op de tweede etage met een premium uitstraling. U kunt bij Gardens Business Centre New Babylon ook terecht voor een flexibele werkplek.

Kantoorruimtes op 1,5 meter bij New Babylon

De kantoortuimtes van Gardens Business Centre New Babylon zijn volledig aangepast op de 1,5 meter-economie. Dit houdt in dat op de locaties opstoppingen worden voorkomen, extra schoonmaak wordt ingezet en diverse handgel stations zijn geïnstalleerd. Zo kunt u ook in coronatijd bij ons terecht kunt, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

Gardens Business Centre New Babylon

Faciliteiten

inrichting
Volledig ingericht

U kunt rekenen op een volledig ingericht kantoor met alle voorzieningen, waaronder razendsnelle wifi.

full service
Full-service

Richt u volledig op uw expertise dankzij onze full-service met receptie en een uitgebreid koffiebuffet met versgemalen bonenkoffie.

bereikbaar
Uitstekend bereikbaar

Uw kantoorruimte of vergaderzaal ligt pal naast Den Haag Centraal, Utrechtsebaan en nabij de A12.

loopafstand
Voorzieningen op loopafstand

Met restaurants, een Albert Heijn en luxe sportschool op de begane grond hoeft u nooit ver te gaan als u iets nodig heeft.