Moderne oplossingen voor vergaderingen en kantoorruimtes

Kantoorruimtes

Eigentijds zakelijke kantoorruimtes op een centrale locatie

Bij Gardens Business Centre Rijnzathe vindt u uw kantoorruimte op maat op een centrale locatie in Nederland. U heeft de keuze uit een volledig ingerichte kantoorruimte met internetvoorzieningen, of een kantoorunit die u zelf kunt richten. De ruimtes zijn beschikbaar tot 250m2, en bieden een prachtig uitzicht over de stad Utrecht en het Utrechtse landschap. Bij Rijnzathe kunt u rekenen op full-service: wij bieden onder andere receptie-service, snelle Wi-Fi en verse bonenkoffie. U kunt bij ons ook terecht voor een flexibele werkplek.

Naast de full-service voorzieningen bij uw kantoorruimte kunt u op de begane grond terecht voor onze to go-shop. Daar vindt u onder andere verse broodjes, salades en snacks. Uw auto kunt u op de parkeerplaats voor het pand kwijt, waar tevens een fietsenstalling aanwezig is. Het OV stopt naast de deur. Alle kantoorruimtes zijn voor flexibele periodes te huren: zelfs voor een periode van één maand.

Kantoorruimtes op 1,5 meter bij Rijnzathe

De kantoortuimtes van Gardens Business Centre Rijnzathe zijn volledig aangepast op de 1,5 meter-economie. Dit houdt in dat op de locaties opstoppingen worden voorkomen, extra schoonmaak wordt ingezet en diverse handgel stations zijn geïnstalleerd. Zo kunt u ook in coronatijd bij ons terecht kunt, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

Gardens Business Centre Rijnzathe

Faciliteiten

kantoren
Kantoorruimte op maat

Kies voor een volledig ingerichte kantoorunit met internetvoorzieningen of een ruimte die u zelf indeelt.

full service
Full-service

Reken op een receptie, snelle wifi en verse bonenkoffie. Ook kunt u terecht voor ontbijt en lunch via het moderne Wundermarkt concept.

flexibele huurcontracten
Flexibele huurperiodes

Bij Gardens Business Centre Rijnzathe kunt u zelf kiezen voor de duur van de huurperiode en betaalt alleen voor wat u gebruikt.

bereikbaar
Uitstekend bereikbaar

Uw kantoorplek ligt naast de knooppunten van de A12 en de A2 en het openbaar vervoer stopt naast de deur.