Huur fris zakelijke kantoorruimtes en vergaderzalen met volledige service

Welkom bij Gardens Business Centre New Babylon

Gardens Business Centre New Babylon specialiseert zich in fris zakelijke kantoorplekken en vergaderzalen in een inspirerende omgeving. U krijgt een volledig ingerichte ruimte in hartje Den Haag, pal naast het station en nabij de A12. De hoogwaardige kantoorruimtes hebben full-service, zodat u zich in alle rust en ruimte op uw business kunt richten. Onze aanvullende diensten bestaan onder meer uit een gastvrije receptie service, razendsnel internet, een uitgebreid koffiebuffet en luxe lunch voor uw gasten. U treft in hetzelfde pand ook flexibele vergaderzalen, die u als huurder tegen gereduceerd tarief gebruikt.

Kies een kantoorruimte op maat op de vierde verdieping van het prachtige New Babylon-gebouw, of een kantoorruimte met geavanceerde premium-mogelijkheden op de tweede etage. Bij Gardens Business Centre New Babylon zijn ook flexibele werkplekken te huur. Het New Babylon-gebouw is uitstekend bereikbaar: pal naast Den Haag Centraal, bij Utrechtsebaan en nabij de A12. Meerwaarde is de centrale ligging, waardoor alle gewenste voorzieningen binnen handbereik zijn. Of u nu een restaurant, supermarkt of sportschool nodig heeft: u hoeft nooit ver te zoeken.

Eigentijds zakelijke

Kantoorruimtes of vergaderzalen

Bij Gardens Business Centre New Babylon huurt u niet alleen een eigentijds zakelijke kantoorruimte of vergaderzaal, maar kunt u ook rekenen op gastvrijheid en service. Denk aan receptie service, snelle wifi, een uitgebreid koffiebuffet en lunch voor uw gasten. Rondom Gardens Business Centre New Babylon zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Met diverse restaurants en supermarkt op de begane grond, tot een gloednieuwe sportschool. Ook is een upscale hotel en een parkeergarage met 1250 plekken in het pand aanwezig.

Kantoorruimtes

Alle ruimtes zijn hoogwaardig ingericht met internetvoorzieningen. Door onze full-service kunt u zich volledig op uw eigen expertise richten.

Vergaderzalen

Wanneer u een kantoorruimte huurt staan onze vergaderzalen ook tot uw beschikking. Als huurder doet u hier tegen gereduceerd tarief een beroep op.

Gardens Business Centre New Babylon

Faciliteiten

bereikbaar
Uitstekend bereikbaar

Uw kantoorruimte of vergaderzaal ligt pal naast Den Haag Centraal, Utrechtsebaan en nabij de A12.

inrichting
Volledig ingericht

U kunt rekenen op een volledig ingericht kantoor met volledige voorzieningen, waardoor razendsnelle wifi.

full service
Full-service

Richt u volledig op uw expertise dankzij onze full-service met receptie en een uitgebreid koffiebuffet met vers gemalen bonenkoffie.

loopafstand
Voorzieningen op loopafstand

Met restaurants, een Albert Heijn en luxe sportschool op de begane grond hoeft u nooit ver te gaan als u iets nodig heeft.

Ontspan en geniet in onze Lounge

In het pand van Gardens Business Centre New Babylon vindt u onze elegant ingerichte barlounge, waar u tijdens uw werkdag kunt ontspannen met een heerlijke lunch. In The Lounge maakt ons keukenteam een select aanbod van de lekkerste gerechten voor u klaar. Laat u daarnaast verrassen door de drankenkaart, met onder meer (alcoholvrije) cocktails en een ruime keuze aan wijnen per glas. The Lounge is geopend van 11:30 tot 14:30 uur.

Organiseer uw internationale congres, event of vergadering

Welkom bij The Hague Conference Centre

Of u nu een congres van wereldklasse of professionele vergadering organiseert, u laat het met een gerust hart aan The Hague Conference Centre over. In ons centraal gelegen pand, pal naast Den Haag Centraal en nabij de A12, vindt u de perfecte zalen om uw event te organiseren. Ons professionele en gastvrije personeel past de ruimtes volledig naar uw voorkeuren aan. Bovendien is iedere zaal voorzien van de beste audiovisuele ondersteuning, met geavanceerde branding-mogelijkheden. Alles om het congres, event of de vergadering volledig in lijn met uw huisstijl te krijgen. De luxe cateringconcepten van onze internationaal georiënteerde chef-kok maken uw evenement compleet.

De toegewijde floormanagers van The Hague Conference Centre zorgen dat de organisatie van uw congres perfect verloopt: van A tot Z. Alles staat in het teken van een unieke ervaring voor uw gasten. Door de ideale locatie in hartje Den Haag zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Internationale luchthavens zijn binnen een halfuur te bereiken. Organiseert u een meerdaags congres? Uw gasten hoeven het pand niet te verlaten voor een overnachting, want in het gebouw is een hotel aanwezig.

Organiseer

Uw vergadering, event of (internationaal) congres

The Hague Conference Centre is gespecialiseerd in het organiseren van congressen, corporate events en vergaderingen. The Hague Conference Centre biedt professionele en persoonlijke service en helpt u met de zaalopstelling, aankleding en het meubilair van uw event. Onze chef-kok verzorgt een verrassend catering-menu en in het pand is een parkeergarage en hotel aanwezig.

Congressen en evenementen

The Hague Conference Centre is de perfecte locatie om uw congres of evenement te organiseren.

Vergaderen

Ook voor kleinere bijeenkomsten van circa 20 personen kunt u bij het The Hague Conference Centre terecht.

The Hague Conference Centre

Faciliteiten

bereikbaar
Uitstekend bereikbaar

The Hague Conference Centre ligt pal naast Den Haag Centraal, Utrechtsebaan en nabij de A12. Het gebouw is voorzien van een garage met 1.246 parkeerplaatsen.

audiovisueel
Audiovisuele ondersteuning

Door een samenwerking met leverancier Bourgonje zijn alle zalen voorzien van hoogwaardige audiovisuele ondersteuning.

catering
Catering en restaurant

Sluit uw evenement af met een borrel, of laat de ervaren chef-kok van The Hague Conference Centre een smaakvol en verrassend buffet voor u verzorgen.

gastvrijheid
Gastvrij en service-gericht

Met professionele en persoonlijke service denken wij graag met u mee. Wij passen de zaalopstelling naar uw persoonlijke voorkeuren aan.

Kom tot rust in onze Lounge

Middenin het The Hague Conference Centre treft u onze elegant ingerichte barlounge. In The Lounge maakt onze keukenbrigade een select aanbod van de lekkerste gerechten voor u klaar. Laat u daarnaast verrassen door de drankenkaart, met onder meer (alcoholvrije) cocktails en een ruimte keuze aan wijnen per glas. The Lounge is geopend van 11:30 tot 14:30 uur. Reserveer hieronder uw tafeltje.