Fris zakelijke kantoorruimtes en vergaderzalen op centrale locatie

Welkom bij Gardens Business Centre Rijnzathe

Gardens Business Centre Rijnzathe biedt u een eigentijds zakelijke kantoorruimte of vergaderzaal, met prachtig uitzicht over het Utrechtse landschap. Kies voor een volledig ingerichte kantoor-unit of flexibele vergaderzaal op de ideaal gelegen locatie in De Meern. Gardens Business Centre Rijnzathe biedt u naast hoogwaardige werkruimte ook full-service voorzieningen. Denk aan een gastvrije receptie service, razendsnelle wifi en verse bonenkoffie. Zo heeft u de rust en ruimte om u op uw business te richten. Op de begane grond treft u onze volwaardige to-go-shop, met onder meer luxe broodjes, verse salades en heerlijke snacks. 

Naast full-service kantoorruimtes verhuurt Gardens Business Centre Rijnzathe ook moderne en flexibele vergaderzalen. Onze gastvrije medewerkers passen de inrichting graag naar uw wensen aan, inclusief unieke branding-opties. Elke zaal is voorzien van glasvezelinternet en uitstekende audiovisuele ondersteuning. Geniet na uw overleg, bijeenkomst of zakelijke meeting van een luxe borrel of verrassend buffet uit ons eigen restaurant. Gardens Business Centre Rijnzathe heeft een uitstekende ligging, nabij de knooppunten van de A12 en A2. Dat maakt ons pand uitstekend bereikbaar voor uw gasten. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig en stopt het openbaar vervoer naast de deur

Gardens Business Centre Rijnzathe

Faciliteiten

bereikbaar
Uitstekend bereikbaar

Rijnzathe ligt naast de knooppunten van de A12 en de A2 en het openbaar vervoer stopt naast de deur.

full service
Full-service

U kunt rekenen op een receptie, snelle wifi en koffie. Voor ontbijt en lunch kunt u terecht bij het moderne Wundermart concept.

kantoren
Kantoorruimte op maat

Kies voor een volledig ingericht kantoor of richt uw kantoorunit zelf in.

flexibele huurcontracten
Flexibele huurperiodes

U kunt kiezen voor verschillende huurperiodes, betaalt alleen voor wat u gebruikt en ontvangt één keer per maand een factuur.

Organiseer of vind

Uw vergadering of kantoorruimte

Naast een moderne kantoorruimte of vergaderzaal, kunt u rekenen op gastvrijheid en service. Denk aan receptie, snelle wifi, verse bonenkoffie voor uw gasten. Ontbijt en lunch vindt u op de begane grond, waar in onze to-go shop verse broodjes, salades en snacks te vinden zijn. In de parkeergarage onder het pand kunt u gratis uw auto kwijt, en het openbaar vervoer stopt naast de deur. Het gastvrije team denkt graag met u mee.

Kantoorruimte

Of u nu een startup bent of projectmatig werkt: bij Gardens Business Centre Rijnzathe vindt u een kantoorunit op maat.

Vergaderzalen

U kunt bij Gardens Business Centre Rijnzathe ook terecht voor een geschikte vergaderzaal: voor uw overleg, zakelijke bijeenkomst of grotere meeting.

Organiseer uw training, bijeenkomst congres in hartje Utrecht

Welkom bij Gardens Business Centre Oudlaen

Per september 2020 is Oudlaen Vergaderen/Spectra Facility B.V. opgenomen in ons merk van Gardens Business Centers en heet vanaf nu Gardens Business Centre Oudlaen.

Gardens Business Centre Oudlaen is gespecialiseerd in het organiseren van uw professionele training, corporate vergadering van (verenigings)congres. Deze centrale locatie in hartje Utrecht biedt u fris zakelijke vergaderzalen in alle soorten en maten. Ons gastvrije personeel denkt graag met u mee en richt de zalen naar uw persoonlijke voorkeuren in. Wij verzekeren u van de beste audiovisuele ondersteuning in elke ruimte, met beamer en projectie automatischscherm. Vanuit ons eigen restaurant verzorgen onze koks luxe gerechten voor uw bijeenkomst. Vers, gezond en lekker.

Gardens Business Centre Oudlaen is al jaren een zeer gewilde locatie voor opleidingsinstituten om professionele opleidingen te faciliteren. Door onze expertise hebben we alle middelen in huis om uw dag- of avondcursus te organiseren, maar ook een bijeenkomst van congres. Gardens Business Centre: Oudlaen is uitstekend te bereiken door de centrale ligging, nabij de A27 en minder dan 10 minuten van Utrecht Centraal. Uw gasten parkeren gratis in de dubbele garage onder het gebouw, met meer dan 200 plaatsen.

Organiseer

Uw opleiding, vergadering of congres

Uw professionele opleiding, corporate vergadering van congres wordt met persoonlijke aandacht gefaciliteerd. Gardens Business Centre Oudlaen houdt rekening met uw persoonlijke wensen op het gebied van zaalopstelling, aankleding, meubilair en het verzorgen van de catering uit eigen keuken. Onder het pand is een gratis aanwezig parkeergarage en in de omgeving zijn voldoende hotels beschikbaar.

Trainingen

Gardens Business Centre Oudlaen is al jaren een zeer gewilde locatie voor opleidingsinstituten om professionele trainingen te faciliteren.

Vergaderingen en congressen

Bij Oudlaen heeft u 16 vergaderzalen tot uw beschikking, waardoor u voldoende zalen heeft voor subsessies en tot 125 gasten kunt ontvangen.

Gardens Business Centre Oudlaen

Faciliteiten

bereikbaar
Uitstekend bereikbaar

U vindt Gardens Business Centre Oudlaen in Utrecht nabij de A27 en 9 minuten van Utrecht Centraal. Onder het gebouw is een dubbele parkeergarage aanwezig met 200 plaatsen.

audiovisueel
Audiovisuele ondersteuning

Alle zalen zijn voorzien van audiovisuele ondersteuning: beamer, flipover en automa- tische projectieschermen. Er is een samenwerking met leverancier Bourgonje.

catering
Catering en restaurant

De catering voor uw bijeenkomst verzorgen wij vanuit ons eigen restaurant. Hierbij ligt de nadruk op vers, gezond en lekker. Er is continu verse bonenkoffie, cappuccino en thee beschikbaar.

personeel
Gastvrijheid en service-gericht

Wij denken graag met u mee, zijn op u en uw gasten gericht en kunnen de zaalopstelling naar uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Laat u verwennen in ons restaurant

Of u nu gewoon tot rust wilt komen met een lekkere maaltijd, of een verrassend buffet nodig heeft voor uw evenement: onze professionele koks staan altijd voor u klaar. In het restaurant van Gardens Business Centre Oudlaen vindt u verse, gezonde en lekkere gerechten. Goed belegde broodjes voor de lunch en heerlijke seizoensgerechten voor het diner. Voor een verse cappuccino of snelle espresso kunt u terecht in onze professionele espressobar. Onze deskundige en gastvrije medewerkers vinden de ideale match voor uw bijeenkomst.