Moderne oplossingen voor vergaderingen en kantoorruimtes

Trainingen

Gewilde locatie voor trainingen en opleidingen

Gardens Business Centre Oudlaen is een centrale locatie in Utrecht om uw training, cursus of opleidingstraject te organiseren. Verschillende opleidingsinstituten, zoals Avans+ en Hogeschool NTI, maken gebruik van de faciliteiten van Oudlaen voor het geven van professionele trainingen. Onze zalen bieden u uitstekende audiovisuele ondersteuning en zijn standaard voorzien van beamer, flipover en automatische projectieschermen.

Het is mogelijk om de ruimtes naar uw eigen voorkeuren aan te passen: zowel op het gebied van meubilair, als aankleding – bijvoorbeeld door uw eigen logo of huisstijl toe te voegen. Verder zijn er uitstekende cateringmogelijkheden via het eigen restaurant van Oudlaen, en is er verse bonenkoffie aanwezig. Ons toegewijde en gastvrije personeel staat klaar om uw training, cursus of opleidingstraject tot een succes te maken.

Gardens Business Centre Oudlaen

Faciliteiten

audiovisueel
Uitstekende audiovisuele ondersteuning

Onze zalen zijn bij uitstek geschikt om uw training te organiseren, dankzij de uitstekende audiovisuele ondersteuning.

full service
Ruimtes op maat

U heeft bij Oudlaen verschillende ruimtes tot uw beschikking, die naar uw eigen voorkeur kunt aanpassen: zowel qua inrichting als aankleding.

diner
Uitgebreide cateringmogelijkheden

Ons cateringteam staat tijdens uw training klaar met verse bonenkoffie, overheerlijke broodjes en gezonde dinerbuffetten.

personeel
Toegewijd personeel

Het ervaren, gastvrije en professionele personeel van Oudlaen staat voor uw klaar om uw training, cursus of opleidingstraject in goede banen te leiden.