Vacature Duty Manager

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? Vanaf 1 oktober zijn wij op zoek naar een duty manager! In deze uitdagende functie ben je het gezicht voor de klant en verantwoordelijk voor het opstarten, sluiten en/of de zaterdagdienst van Gardens Business Centre Oudlaen. Gardens Business Centre is een luxe full service kantoorconcept dat huurders ontzorgt in de breedste zin van het woord. Gardens Business Centre Oudlaen is gespecialiseerd in het organiseren van een professionele training, corporate vergadering en  congressen. Deze centrale locatie in hartje Utrecht biedt u fris zakelijke vergaderzalen in alle soorten en maten.

Vanuit ons eigen restaurant verzorgen onze koks luxe gerechten voor bijeenkomsten. Vers, gezond en lekker.

Wat wordt jouw functie als Duty Manager?

Als rechterhand van de locatie managers zet jij je als duty manager in om elke gast met een tevreden gevoel de deur uit te laten gaan. Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en bent aanspreekpunt voor het team én voor je gasten.

Door jouw gastvrijheid zorg je ervoor dat het de gasten van het vergadercentrum aan niets ontbreekt! Je bent verantwoordelijk voor een gastvrije ontvangst, administratieve processen, een opgeruimde werklocatie en het perfect functioneren van alle faciliteiten. Je doet je werk met een glimlach en geen moeite is je teveel.

Wat voor collega zoeken wij?

  • Je hebt enkele jaren (leidinggevende) ervaring in de in de horeca of catering en wilt nu de volgende stap zetten en je ontwikkelen in een leidinggevende functie
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau; bij voorkeur Middelbare Hotelschool of Facilitaire Dienstverlening
  • Relevante kennis van facilitymanagement en catering
  • Met jouw kennis en creativiteit weet je goed in te spelen op de verschillende gasten en ben je continu op zoek naar vernieuwing en ontwikkeling
  • Je bent proactief, leergierig en gaat altijd voor de extra stap
  • Je houdt goed overzicht, kunt snel schakelen en ad-hoc vragen pak je direct op
  • Je steekt graag de handen uit de mouwen en houdt van aanpakken

Wat krijg je ervoor terug?

Je komt te werken in een team van gastvrije collega’s die elke dag het beste voor de gasten willen bereiken. Je hebt veel vrijheid binnen de functie en veel ruimte voor eigen initiatief. We bieden je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij

Gardens Business Centre Oudlaen is ons net gerenoveerde vergadercentrum in Utrecht en heeft 15 zalen tot 110 gasten. The Hague Conference Centre is een modern, zakelijk nieuw conferentiecentrum gelegen naast Den Haag Centraal met 20 zalen tot 650 gasten. De bedrijven zijn onderdeel van PW Offices.

Solliciteer nu

Ben jij enthousiast over de vacature van dutmanager? Stuur vóór 27 oktober 2021

jouw motivatiebrief met CV ter attentie van Odette van Plateringen per e-mail naar HRM@pwcentral.nl. Heb je vragen en wil je eerst meer weten? Bel dan Wouter Battem op 06 – 53360660.