Uw centrale locatie voor evenementen en congressen

Vergaderingen

Organiseer uw vergadering bij Gardens Business Centre New Babylon

Als u een kantoorruimte bij Gardens Business Centre New Babylon huurt, hoeft u niet op zoek naar een aparte vergaderruimte. In hetzelfde pand vindt u ook moderne en comfortabele vergaderzalen, voorzien van dezelfde gemakken die u van onze kantoorruimtes kent. Als huurder bij Gardens Business Centre New Babylon kunt u tegen gereduceerd tarief gebruikmaken van deze vergaderzalen.

Alle vergaderzalen zijn voorzien van LED-scherm, en u kunt ClickShare-buttons gebruiken om uw presentatie snel op het scherm te projecteren. Net als de kantoor-units bieden wij in deze zalen full-service, met onder meer een uitgebreid koffiebuffet en overheerlijke lunch voor uw gasten. U betaalt de ruimtes per uur, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Huurt u geen kantoorruimte bij Gardens Business Centre New Babylon, maar bent u wel op zoek naar een full-service vergaderzaal in Den Haag? Bij The Hague Conference Centre (tevens binnen het New Babylon gebouw) kunt u terecht voor een moderne vergaderzaal op maat.

Uw vergadering op 1,5 meter

De vergaderzalen van Gardens Business Centre New Babylon zijn volledig aangepast op de 1,5 meter-economie. Dat betekent dat uw vergaderingen ook in coronatijd door kunnen gaan, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een webinar, vergadering of event op afstand te organiseren. Daarbij is een deel van de gasten live aanwezig en beleven de overige genodigden het evenement thuis.

Gardens Business Centre New Babylon

Faciliteiten

inrichting
Flexibele zaalmogelijkheden

Onze zalen zijn flexibel in te delen. Zo kiest u uit diverse opstellingen en beschikken wij over break-out mogelijkheden.

full service
Full-service

Richt u volledig op uw expertise dankzij onze full-service met receptie en een uitgebreid koffiebuffet met versgemalen bonenkoffie.

bereikbaar
Uitstekend bereikbaar

Uw kantoorruimte of vergaderzaal ligt pal naast Den Haag Centraal, Utrechtsebaan en nabij de A12.

loopafstand
Voorzieningen op loopafstand

Met restaurants, een Albert Heijn en luxe sportschool op de begane grond hoeft u nooit ver te gaan als u iets nodig heeft.