Moderne oplossingen voor vergaderingen en kantoorruimtes

Vergaderruimtes

Vergaderzalen op een centrale locatie

Bij Gardens Business Centre Rijnzathe vindt u vergaderzalen op een centrale locatie in Nederland. U heeft de keuze uit zalen van 23 tot 60m², geschikt voor zes tot 60 personen. Alle zalen zijn voorzien van daglicht en bieden uitzicht op de stad Utrecht en het Utrechtse landschap. Organiseer uw overleg, bijeenkomst of grotere zakelijke meeting bij Gardens Business Centre Rijnzathe.

Gardens Business Centre Rijnzathe ligt nabij de knoppunten A12 en A2 en is daardoor uitstekend bereikbaar. Uw gasten kunnen hun auto gratis in de parkeergarage onder het pand kwijt, waar tevens een fietsenstalling aanwezig is. Het OV stopt naast de deur. Onze vergaderzalen zijn voorzien van full-service: denk aan glasvezelinternet, en een mobiel LCD-scherm of vaste beamer met scherm. Ook is in elke zaal een flipover aanwezig, en passen wij de zalen aan op uw persoonlijke voorkeuren en huisstijl. De catering voor uw vergadering verzorgen wij in ons eigen restaurant.

Vergaderen op 1,5 meter bij Rijnzathe

De zalen van Gardens Business Centre Rijnzathe zijn volledig aangepast op de 1,5 meter-economie. Dat betekent dat uw vergaderingen en evenementen ook in coronatijd door kunnen gaan, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast biedt Rijnzathe de mogelijkheid om een webinar, vergadering of event op afstand te organiseren. Daarbij is een deel van de gasten live aanwezig en beleven de overige genodigden het evenement thuis.

Gardens Business Centre Rijnzathe

Faciliteiten

kantoren
Kantoorruimte op maat

Kies voor een volledig ingerichte kantoorunit met internetvoorzieningen of een ruimte die u zelf indeelt.

full service
Full-service

Reken op een receptie, snelle wifi en verse bonenkoffie. Ook kunt u terecht voor ontbijt en lunch via het moderne Wundermarkt concept.

flexibele huurcontracten
Flexibele huurperiodes

Bij Gardens Business Centre Rijnzathe kunt u zelf kiezen voor de duur van de huurperiode en betaalt alleen voor wat u gebruikt.

bereikbaar
Uitstekend bereikbaar

Uw kantoorplek ligt naast de knooppunten van de A12 en de A2 en het openbaar vervoer stopt naast de deur.