Uw centrale locatie voor evenementen en congressen

Vergaderingen

Organiseer uw vergadering bij The Hague Conference Centre

Organiseert u een bijeenkomst bij The Hague Conference Centre, dan weet u dat het in goede handen is. Niet voor niets vergaderen diverse overheidsinstanties al jaren bij ons! Bijkomend voordeel voor hen is de nabijheid: alle Haagse ministeries zijn op loopafstand en ook het Provinciehuis en het Stadhuis liggen om de hoek. Komen uw gasten van buiten de stad dan bereiken zij The Hague Conference Centre ook heel eenvoudig. Onder andere vanwege de uitstekende mogelijkheden voor het openbaar vervoer en de uitgebreide parkeermogelijkheden.

Uw vergadering op 1,5 meter bij The Hague Conference Centre

De zalen van The Hague Conference Centre zijn volledig aangepast op de 1,5 meter-economie. Dat betekent dat uw vergaderingen en evenementen ook in coronatijd door kunnen gaan, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een webinar, vergadering of event op afstand te organiseren. Daarbij is een deel van de gasten live aanwezig en beleven de overige genodigden het evenement thuis.

The Hague Conference Centre

Faciliteiten

inrichting
Flexibele zaalmogelijkheden

De zalen zijn flexibel in te delen, precies zoals u dat wenst. Zo beschikken ze over break-out mogelijkheden en kunt u kiezen uit verschillende opstellingen.

gastvrijheid
Professionele floormanagers

Met professionele en persoonlijke service verwelkomen we zowel kleinere vergaderingen als meerdaagse congressen tot 650 personen.

audiovisueel
Audiovisuele mogelijkheden

The Hague Conference Centre is sterk gespecialiseerd in audiovisuele ondersteuning van hoogwaardige congressen en evenementen.

bereikbaar
Uitstekende bereikbaarheid

De venue ligt direct naast Den Haag CS en is vanaf luchthavens binnen 30 min. te bereiken. Vanaf de A12 parkeert u direct in Q-Park CS New Babylon.