Moderne oplossingen voor vergaderingen en kantoorruimtes

Gardens Business Centre Rijnzathe

In de Meern vindt u Gardens Business Centre Rijnzathe. Deze centrale locatie huisvest fris zakelijke kantoorruimtes en vergaderzalen, met een prachtig uitzicht over de stad Utrecht en het Utrechtse landschap. Kies voor een ingerichte kantoorunit met alle voorzieningen of een ruimte die u zelf inricht. Bij Gardens Business Centre Rijnzathe behoort ook full-service tot de mogelijkheden, zodat u zich op uw business kunt richten.

Gardens Business Centre Oudlaen

Midden in Utrecht vindt u Gardens Business Centre Oudlaen. Deze centrale locatie huisvest 16 fris zakelijke vergaderzalen van 30 tot 120 m2. Elke ruimte in het vergadercentrum heeft direct daglicht, goede klimaatbeheersing en uitstekende audiovisuele ondersteuning. Oudlaen specialiseert zich in het organiseren van uw professionele training, corporate vergadering of verenigingscongres.

Gardens Business Centre New Babylon

In hartje Den Haag vindt u Gardens Business Centre New Babylon. Deze centrale locatie, direct naast Den Haag Centraal, huisvest fris zakelijke kantoorruimtes en vergaderzalen in een inspirerende omgeving. Volledig ingericht en met full-service, zodat u zich kunt richten op uw business. Kies voor een kantoorruimte op maat op de vierde verdieping van het New Babylon-gebouw, of voor een kantoorruimte met premium mogelijkheden op de tweede etage. Ook flexibele werkplekken zijn mogelijk.

The Hague Conference Centre

The Hague Conference Centre is een perfect bereikbare locatie voor uw congres of evenement. Deze vestiging ligt pal naast treinstation Den Haag Centraal en op 30 minuten afstand van internationale vliegvelden. Met professioneel en persoonlijk contact zorgen wij dat uw kleinschalige vergadering, corporate event of internationale congres een succes wordt. Wij zorgen voor een moderne uitstraling van uw event, met creatieve food & beverage-mogelijkheden.