Huur fris zakelijke kantoorruimtes en vergaderzalen met volledige service

Welkom bij Gardens Business Centre New Babylon

Gardens Business Centre New Babylon specialiseert zich in fris zakelijke kantoorplekken en vergaderzalen in een inspirerende omgeving. U krijgt een volledig ingerichte ruimte in hartje Den Haag, pal naast het station en nabij de A12. De hoogwaardige kantoorruimtes hebben full-service, zodat u zich in alle rust en ruimte op uw business kunt richten. Onze aanvullende diensten bestaan onder meer uit een gastvrije receptie service, razendsnel internet, een uitgebreid koffiebuffet en luxe lunch voor uw gasten. U treft in hetzelfde pand ook flexibele vergaderzalen, die u als huurder tegen gereduceerd tarief gebruikt.

Kies een kantoorruimte op maat op de vierde verdieping van het prachtige New Babylon-gebouw, of een kantoorruimte met geavanceerde premium-mogelijkheden op de tweede etage. Bij Gardens Business Centre New Babylon zijn ook flexibele werkplekken te huur. Het New Babylon-gebouw is uitstekend bereikbaar: pal naast Den Haag Centraal, bij Utrechtsebaan en nabij de A12. Meerwaarde is de centrale ligging, waardoor alle gewenste voorzieningen binnen handbereik zijn. Of u nu een restaurant, supermarkt of sportschool nodig heeft: u hoeft nooit ver te zoeken.

Eigentijds zakelijke

Kantoorruimtes of vergaderzalen

Bij Gardens Business Centre New Babylon huurt u niet alleen een eigentijds zakelijke kantoorruimte of vergaderzaal, maar kunt u ook rekenen op gastvrijheid en service. Denk aan receptie service, snelle wifi, een uitgebreid koffiebuffet en lunch voor uw gasten. Rondom Gardens Business Centre New Babylon zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Met diverse restaurants en supermarkt op de begane grond, tot een gloednieuwe sportschool. Ook is een upscale hotel en een parkeergarage met 1250 plekken in het pand aanwezig.

Kantoorruimtes

Alle ruimtes zijn hoogwaardig ingericht met internetvoorzieningen. Door onze full-service kunt u zich volledig op uw eigen expertise richten.

Vergaderzalen

Wanneer u een kantoorruimte huurt staan onze vergaderzalen ook tot uw beschikking. Als huurder doet u hier tegen gereduceerd tarief een beroep op.

Gardens Business Centre New Babylon

Faciliteiten

bereikbaar
Uitstekend bereikbaar

Uw kantoorruimte of vergaderzaal ligt pal naast Den Haag Centraal, Utrechtsebaan en nabij de A12.

inrichting
Volledig ingericht

U kunt rekenen op een volledig ingericht kantoor met volledige voorzieningen, waardoor razendsnelle wifi.

full service
Full-service

Richt u volledig op uw expertise dankzij onze full-service met receptie en een uitgebreid koffiebuffet met vers gemalen bonenkoffie.

loopafstand
Voorzieningen op loopafstand

Met restaurants, een Albert Heijn en luxe sportschool op de begane grond hoeft u nooit ver te gaan als u iets nodig heeft.

Ontspan en geniet in onze Lounge

In het pand van Gardens Business Centre New Babylon vindt u onze elegant ingerichte barlounge, waar u tijdens uw werkdag kunt ontspannen met een heerlijke lunch. In The Lounge maakt ons keukenteam een select aanbod van de lekkerste gerechten voor u klaar. Laat u daarnaast verrassen door de drankenkaart, met onder meer (alcoholvrije) cocktails en een ruime keuze aan wijnen per glas. The Lounge is geopend van 11:30 tot 14:30 uur.