Organiseer uw training, bijeenkomst congres in hartje Utrecht

Welkom bij Gardens Business Centre Oudlaen

Gardens Business Centre Oudlaen is gespecialiseerd in het organiseren van uw professionele training, corporate vergadering en (verenigings)congres. Deze centrale locatie in hartje Utrecht biedt u fris zakelijke vergaderzalen in alle soorten en maten. Ons gastvrije personeel denkt graag met u mee en richt de zalen naar uw persoonlijke voorkeuren in. Wij verzekeren u van de beste audiovisuele ondersteuning in elke ruimte, met beamer en projectie automatisch scherm. Vanuit ons eigen restaurant verzorgen onze koks luxe gerechten voor uw bijeenkomst. Vers, gezond en lekker.

Gardens Business Centre Oudlaen is al jaren een zeer gewilde locatie voor opleidingsinstituten om professionele opleidingen te faciliteren. Door onze expertise hebben we alle middelen in huis om uw dag- of avondcursus te organiseren, maar ook een bijeenkomst van congres. Gardens Business Centre: Oudlaen is uitstekend te bereiken door de centrale ligging, nabij de A27 en minder dan 10 minuten van Utrecht Centraal. Uw gasten parkeren gratis in de dubbele garage onder het gebouw, met meer dan 200 plaatsen.

Organiseer

Uw opleiding, vergadering of congres

Uw professionele opleiding, corporate vergadering en congres wordt met persoonlijke aandacht gefaciliteerd. Gardens Business Centre Oudlaen houdt rekening met uw persoonlijke wensen op het gebied van zaalopstelling, aankleding, meubilair en het verzorgen van de catering uit eigen keuken. Onder het pand is een gratis aanwezig parkeergarage en in de omgeving zijn voldoende hotels beschikbaar.

Trainingen

Gardens Business Centre Oudlaen heeft de bronzen award voor ‘Beste Trainingslocatie 2021’ in ontvangst mogen nemen. Deze onderscheiding hebben wij te danken aan onze gasten die al al jaren gebruik maken van de locatie om professionele trainingen te faciliteren.

Vergaderingen en congressen

Bij Oudlaen heeft u 16 vergaderzalen tot uw beschikking, waardoor u voldoende zalen heeft voor subsessies en tot 125 gasten kunt ontvangen.

Gardens Business Centre Oudlaen

Faciliteiten

bereikbaar
Uitstekend bereikbaar

U vindt Gardens Business Centre Oudlaen in Utrecht nabij de A27 en 9 minuten van Utrecht Centraal. Onder het gebouw is een dubbele parkeergarage aanwezig met 200 plaatsen.

audiovisueel
Audiovisuele ondersteuning

Alle zalen zijn voorzien van audiovisuele ondersteuning: beamer, flipover en automa- tische projectieschermen. Er is een samenwerking met leverancier Bourgonje.

catering
Catering en restaurant

De catering voor uw bijeenkomst verzorgen wij vanuit ons eigen restaurant. Hierbij ligt de nadruk op vers, gezond en lekker. Er is continu verse bonenkoffie, cappuccino en thee beschikbaar.

personeel
Gastvrijheid en service-gericht

Wij denken graag met u mee, zijn op u en uw gasten gericht en kunnen de zaalopstelling naar uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Laat u verwennen in ons restaurant

Of u nu gewoon tot rust wilt komen met een lekkere maaltijd, of een verrassend buffet nodig heeft voor uw evenement: onze professionele koks staan altijd voor u klaar. In het restaurant van Gardens Business Centre Oudlaen vindt u verse, gezonde en lekkere gerechten. Goed belegde broodjes voor de lunch en heerlijke seizoensgerechten voor het diner. Voor een verse cappuccino of snelle espresso kunt u terecht in onze professionele espressobar. Onze deskundige en gastvrije medewerkers vinden de ideale match voor uw bijeenkomst.