Organiseer uw internationale congres, event of vergadering

Welkom bij The Hague Conference Centre

Of u nu een congres van wereldklasse of professionele vergadering organiseert, u laat het met een gerust hart aan The Hague Conference Centre over. In ons centraal gelegen pand, pal naast Den Haag Centraal en nabij de A12, vindt u de perfecte zalen om uw event te organiseren. Ons professionele en gastvrije personeel past de ruimtes volledig naar uw voorkeuren aan. Bovendien is iedere zaal voorzien van de beste audiovisuele ondersteuning, met geavanceerde branding-mogelijkheden. Alles om het congres, event of de vergadering volledig in lijn met uw huisstijl te krijgen. De luxe cateringconcepten van onze internationaal geori├źnteerde chef-kok maken uw evenement compleet.

De toegewijde floormanagers van The Hague Conference Centre zorgen dat de organisatie van uw congres perfect verloopt: van A tot Z. Alles staat in het teken van een unieke ervaring voor uw gasten. Door de ideale locatie in hartje Den Haag zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Internationale luchthavens zijn binnen een halfuur te bereiken. Organiseert u een meerdaags congres? Uw gasten hoeven het pand niet te verlaten voor een overnachting, want in het gebouw is een hotel aanwezig.

Organiseer

Uw vergadering, event of (internationaal) congres

The Hague Conference Centre is gespecialiseerd in het organiseren van congressen, corporate events en vergaderingen. The Hague Conference Centre biedt professionele en persoonlijke service en helpt u met de zaalopstelling, aankleding en het meubilair van uw event. Onze chef-kok verzorgt een verrassend catering-menu en in het pand is een parkeergarage en hotel aanwezig.

Congressen en evenementen

The Hague Conference Centre is de perfecte locatie om uw congres of evenement te organiseren.

Vergaderen

Ook voor kleinere bijeenkomsten van circa 20 personen kunt u bij het The Hague Conference Centre terecht.

The Hague Conference Centre

Faciliteiten

bereikbaar
Uitstekend bereikbaar

The Hague Conference Centre ligt pal naast Den Haag Centraal, Utrechtsebaan en nabij de A12. Het gebouw is voorzien van een garage met 1.246 parkeerplaatsen.

audiovisueel
Audiovisuele ondersteuning

Door een samenwerking met leverancier Bourgonje zijn alle zalen voorzien van hoogwaardige audiovisuele ondersteuning.

catering
Catering en restaurant

Sluit uw evenement af met een borrel, of laat de ervaren chef-kok van The Hague Conference Centre een smaakvol en verrassend buffet voor u verzorgen.

gastvrijheid
Gastvrij en service-gericht

Met professionele en persoonlijke service denken wij graag met u mee. Wij passen de zaalopstelling naar uw persoonlijke voorkeuren aan.

Kom tot rust in onze Lounge

Middenin het The Hague Conference Centre treft u onze elegant ingerichte barlounge. In The Lounge maakt onze keukenbrigade een select aanbod van de lekkerste gerechten voor u klaar. Laat u daarnaast verrassen door de drankenkaart, met onder meer (alcoholvrije) cocktails en een ruimte keuze aan wijnen per glas. The Lounge is geopend van 11:30 tot 14:30 uur. Reserveer hieronder uw tafeltje.