Conferenties

Den Haag

Welkom bij Gardens Business Centre New Babylon

De best bereikbare conferentielocatie van Nederland

Het organiseren van een conferentie kan een flinke uitdaging zijn. Of het nu gaat om een kleinschalige vergadering, een corporate event of een internationaal congres, er zijn talloze zaken om rekening mee te houden. Gelukkig biedt The Hague Conference Centre de ideale locatie om jouw bijeenkomst tot een succes te maken!

Rijnzathe vergaderen

De locatie

De ligging van The Hague Conference Centre is bijzonder gunstig. De locatie is namelijk pal naast treinstation Den Haag Centraal gelegen, in het hart van dé stad van vrede en recht. Hierdoor is de locatie eenvoudig te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Bovendien zijn er ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig en liggen belangrijke internationale vliegvelden op slechts 30 minuten reisafstand.

Onze service

Maar een goede locatie is natuurlijk niet alles. Bij The Hague Conference Centre streven we ernaar om jouw bijeenkomst vlekkeloos te laten verlopen. Dit doen we op basis van professioneel en persoonlijk contact. Ons team staat voor je klaar om zaken uit handen te nemen en ervoor te zorgen dat elk detail klopt. Of het nu gaat om de technische ondersteuning of om de catering, wij regelen het tot in de puntjes!

Ook de uitstraling van onze locatie draagt bij aan het succes van jouw bijeenkomst. The Hague Conference Centre heeft een moderne en professionele uitstraling, die past bij elke gelegenheid. Bovendien staan creatieve food & beverage-mogelijkheden en uitstekende service bij ons centraal. Of je nu een kleine bijeenkomst organiseert of een groot congres, wij zorgen voor een passende invulling.

Kortom, wil je een bijeenkomst organiseren in het hart van Den Haag? Kies dan voor The Hague Conference Centre. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij kijken ernaar uit om jouw bijeenkomst tot een succes te maken!

Langskomen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging, en ontdek waarom Gardens Business Centre New Babylon de ideale locatie is voor jouw volgende conferentie.

Flexibele huurperiodes

Flexibel

Grote groep? Geen probleem! Wij bieden ruimtes voor conferenties tot 750 personen! 

Utrechtse gastvrijheid

Full service

Een gastvrije receptie, razendsnelle Wi-Fi en verse bonenkoffie. Alles om ervoor te zorgen dat jij zorgeloos kan werken.

Oplossingen op maat

Ruimte op maat

Bij Gardens Business Centres hebben we voor alle conferenties een geschikte ruimte beschikbaar. We denken mee en zorgen dat we aan alle wensen voldoen.

Uitstekend bereikbaar

Uitstekend bereikbaar

Nabij de A12 en Utrechtsebaan. Direct gelegen naast Den Haag Centraal Stration en een inpandige Qpark met 1250 plekken.

Meer weten over de mogelijkheden?

Ben je op zoek naar een vergaderzaal en benieuwd naar de mogelijkheden bij Gardens Business Centre Oudlaen? Neem vrijblijvend contact met ons op.