Welkom bij Gardens Business Centre Oudlaen

We reageren zo spoedig mogelijk! Gewoonlijk binnen 24 uur.

 

 

Wanneer zijn wij online?:
Maandag - zondag
08:00 tot 18:00

Naam(Vereist)

Datum

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis parkeren

Parkeren

Oudlaen beschikt over 200 parkeerplekken. Voor alle bezoekers van Oudlaen is het parkeren gratis, mits beschikbaar.

Utrechtse gastvrijheid

Utrechtse gastvrijheid

Wij denken graag mee om er voor te zorgen dat jouw bijeenkomst succesvol is.

Uitstekend bereikbaar

Uitstekend bereikbaar

Gardens Business Centre Oudlaen ligt in Utrecht nabij de A27 en slechts 10 minuten vanaf Utrecht Centraal.

uit eigen keuken

Uit eigen keuken

De nadruk ligt op vers, gezond én lekker. Daarom verzorgen wij alle catering vanuit onze eigen keuken. Tevens is er altijd verse bonen koffie, thee en mineraal water beschikbaar.

Vergaderzalen

Gardens Business Centre Oudlaen is gespecialiseerd in het organiseren van professionele trainingen en zakelijke vergaderin. Daarnaast biedt de centrale locatie in Utrecht frisse zakelijke vergaderzalen in alle soorten en maten. Onze gastvrije medewerkers denken graag mee met jouw persoonlijke voorkeuren. Alle vergaderzalen beschikken over perfecte audiovisuele faciliteiten met beamer/ LCD en projectieschermen. Vanuit ons eigen restaurant verzorgen onze koks een heerlijke lunch of snacks tijdens de koffiepauzes. Vers, gezond én lekker.

 

Oudlaen
Oudlaen cursussen

Cursussen

Oudlaen is al jaren een zeer gewilde locatie voor opleidingsinstituten om professionele opleidingen te faciliteren. Door onze expertise hebben we alle middelen in huis om jouw dag- of avondcursus te organiseren. Daarnaast is Gardens Business Centre Oudlaen, door de beschikking over een grote zaal, ook zeer geschikt voor het organiseren van een congres.

Interne huurder

Via het online reserveringsysteem kun je met gemak een reservering plaatsen voor een vergadering of om een cateringbestelling te plaatsen.

Vergaderen

Benieuwd naar wat wij voor jouw bijeenkomst kunnen betekenen? Bekijk hieronder de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan of maak gemakkelijk een reservering via ons online reserveringsysteem

Bekijk factsheet
Plaats reservering
Zalenoverzicht

Bereikbaarheid

Gardens business centres Oudlaen parkeren

Verlaat de snelweg via afslag ‘Utrecht Veemarkt’ blijf richting Utrecht rijden, dan kom je vanzelf op de Kardinaal de Jongweg. Aan het einde, voor de spoortunnel, ga linksaf richting centrum. Aan je rechterzijde zie je het gebouw Oudlaen. Sla rechtsaf op de rotonde en direct weer de eerste straat rechtsaf.

Gardens business centres Oudlaen OV

Vanaf Utrecht Centraal loop je 450 meter richting de Sint Jacobsstraat. Hier stap je vervolgens op bus 3 richting Overvecht. Stap uit bij de halte Willem Dreeslaan. Het gebouw bevindt zich direct aan de overkant van de straat.

Gardens business centres Oudlaen Parkeren

De parkeergarage beschikt over 200 plaatsen en is gratis voor onze bezoekers. De inrit bevindt zich voorbij de hoofdingang aan de rechterkant en is inpandig. Indien de parkeergarage vol is en er geen beschikbare parkeerplekken zijn, kunt u betaald parkeren in de straten rondom de locatie of in de naastgelegen ParkBee parkeergarage. 

Oudlaen

Meer weten over de mogelijkheden?

Op zoek naar een kantoorruimte of vergaderzaal en benieuwd naar de mogelijkheden bij Gardens Business Centres? Neem vrijblijvend contact met ons op.