Cursus locaties

Cursus en trainingslocatie

Utrecht

Gardens Business Centre Oudlaen

Ben je op zoek naar een professionele en comfortabele locatie voor het organiseren van een cursus of opleiding? Dan ben je bij Gardens Business Centre Oudlaen in Utrecht aan het juiste adres. Onze locatie is al jarenlang zeer gewild onder opleidingsinstituten vanwege de expertise en faciliteiten die wij bieden.

Rijnzathe vergaderen

Onze service

Onze ruime en moderne cursusruimtes zijn uitgerust met de nieuwste audiovisuele apparatuur, zoals een beamer, LCD-scherm en projectieschermen. Daarnaast bieden wij diverse arrangementen voor catering en koffiepauzes, verzorgd door onze eigen professionele koks. Of je nu een dag- of avondcursus wilt organiseren, wij hebben alle middelen in huis om jouw evenement tot een succes te maken.

Naast onze cursusruimtes beschikken wij ook over een grote zaal die perfect geschikt is voor het organiseren van een congres. Onze gastvrije medewerkers denken graag met je mee om de perfecte setting te creëren voor jouw evenement.

Locatie

Kom je met de auto? Onze locatie beschikt over een eigen parkeergarage met 200 plaatsen, die gratis is voor onze bezoekers. En als je met het openbaar vervoer komt, is onze locatie gemakkelijk bereikbaar vanaf Utrecht Centraal met buslijn 3 richting Overvecht, waarbij je uitstapt bij de halte Willem Dreeslaan.

Kies voor Gardens Business Centre Oudlaen als jouw ideale cursuslocatie in Utrecht en laat ons je helpen om van jouw evenement een succes te maken

Langskomen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging, en ontdek waarom Gardens Business Centre Oudlaen de ideale locatie is voor jouw volgende training, cursus of opleiding.

Gratis parkeren

Parkeren

Oudlaen beschikt over 200 parkeerplekken. Voor alle bezoekers van Oudlaen is het parkeren gratis, mits beschikbaar.

Utrechtse gastvrijheid

Utrechtse gastvrijheid

Wij denken graag mee om er voor te zorgen dat jouw bijeenkomst succesvol is.

Uitstekend bereikbaar

Uitstekend bereikbaar

Gardens Business Centre Oudlaen ligt in Utrecht nabij de A27 en slechts 10 minuten vanaf Utrecht Centraal.

uit eigen keuken

Uit eigen keuken

De nadruk ligt op vers, gezond én lekker. Daarom verzorgen wij alle catering vanuit onze eigen keuken. Tevens is er altijd verse bonen koffie, thee en mineraal water beschikbaar.

Meer weten over de mogelijkheden?

Ben je op zoek naar een vergaderzaal en benieuwd naar de mogelijkheden bij Gardens Business Centre Oudlaen? Neem vrijblijvend contact met ons op.