Vergaderen

Den Haag

Welkom bij Gardens Business Centre New Babylon

De ideale locatie voor business professionals die op zoek zijn naar een moderne, zakelijke kantoorruimte in het hart van Den Haag. Onze kantoorunits zijn beschikbaar tot 200m2, volledig ingericht en voorzien van full-service. Maar dat is nog lang niet alles wat we te bieden hebben.

Onze service

Bij Gardens Business Centre New Babylon krijg je niet alleen een zakelijke kantoorruimte of vergaderzaal, maar ook gastvrijheid en service op het hoogste niveau. Onze receptie service zorgt ervoor dat al jouw gasten vriendelijk worden ontvangen. Onze snelle Wi-Fi zorgt ervoor dat je altijd verbonden bent met de rest van de wereld. En ons uitgebreide koffiebuffet en catering service zorgen ervoor dat je altijd kunt genieten van een heerlijke kop koffie of thee, of van een smakelijke maaltijd tijdens jouw werkdag.

Voor iedereen

Of je nu een groeiend bedrijf hebt of op projectbasis werkt, bij Gardens Business Centre New Babylon vind je een frisse zakelijke kantoorruimte die bij jouw behoeften past. We hebben flexibele huuropties, zodat je precies kunt kiezen wat bij jouw situatie past. En als je op zoek bent naar iets specifieks, staan wij klaar om met je mee te denken.

Locatie

Gardens Business Centre New Babylon bevindt zich op een toplocatie in Den Haag. Met de Albert Heijn, Coolblue en Douwe Egberts op de begane grond, tot een luxe sportschool en een upscale hotel in de buurt, heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Ook is er een parkeergarage met 1250 plekken in het pand aanwezig, zodat je nooit hoeft te zoeken naar een parkeerplek.

Langskomen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging, en ontdek waarom Gardens Business Centre New Babylon de ideale locatie is voor jouw volgende vergadering.

Flexibele huurperiodes

Flexibele huurperiodes

Kies voor verschillende huurperiodes, betaal alleen voor wat je gebruikt en ontvang één keer per maand een factuur.

Utrechtse gastvrijheid

Full service

Een gastvrije receptie, razendsnelle Wi-Fi en verse bonenkoffie. Alles om ervoor te zorgen dat jij zorgeloos kan werken.

Oplossingen op maat

Kantoorruimte op maat

Kies voor een volledig ingericht kantoor of richt de ruimte zelf in. Wij denken graag mee voor het creëren van een fijne werkplek.

Uitstekend bereikbaar

Uitstekend bereikbaar

Nabij de A12 en Utrechtsebaan. Direct gelegen naast Den Haag Centraal Stration en een inpandige Qpark met 1250 plekken.

Meer weten over de mogelijkheden?

Ben je op zoek naar een vergaderzaal en benieuwd naar de mogelijkheden bij Gardens Business Centre Oudlaen? Neem vrijblijvend contact met ons op.