Vergaderen

Utrecht

Gardens Business Centre Oudlaen

Vergaderen in Utrecht bij Gardens Business Centre Oudlaen betekent vergaderen op een centrale locatie met professionele en frisse vergaderzalen in diverse maten. Of je nu een training, zakelijke vergadering of congres organiseert, onze gastvrije medewerkers denken graag met je mee om aan al jouw persoonlijke wensen te voldoen.

Rijnzathe vergaderen

Onze service

Onze vergaderruimtes beschikken over de nieuwste audiovisuele faciliteiten, waaronder beamer/LCD en projectieschermen, en zijn voorzien van alle benodigdheden voor een succesvolle meeting. Daarnaast bieden wij ook full-service catering, waaronder een heerlijke lunch of snacks tijdens de koffiepauzes, verzorgd door onze eigen chefs. Onze menu’s zijn samengesteld met een focus op verse, gezonde en vooral lekkere gerechten.

Voor iedereen

Of je nu een groeiend bedrijf hebt of op projectbasis werkt, bij Gardens Business Centre Oudlaen vind je een frisse zakelijke kantoorruimte die bij jouw behoeften past. We hebben flexibele huuropties, zodat je precies kunt kiezen wat bij jouw situatie past. En als je op zoek bent naar iets specifieks, staan wij klaar om met je mee te denken.

Locatie

Onze vergaderlocatie is gemakkelijk bereikbaar, gelegen nabij de snelweg en op loopafstand van Utrecht Centraal Station. Daarnaast bieden wij gratis parkeergelegenheid voor onze bezoekers in onze eigen parkeergarage met 200 parkeerplaatsen. Mocht de parkeergarage vol zijn, dan zijn er ook betaalde parkeermogelijkheden beschikbaar in de straten rondom onze locatie of in de naastgelegen ParkBee parkeergarage.

Kortom, bij Gardens Business Centre Oudlaen vind je alles wat je nodig hebt voor een succesvolle vergadering in Utrecht. Reserveer vandaag nog jouw vergaderruimte en laat ons zorgen voor de rest!

Langskomen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging, en ontdek waarom Gardens Business Centre Oudlaen de ideale locatie is voor jouw volgende vergadering.

Gratis parkeren

Parkeren

Oudlaen beschikt over 200 parkeerplekken. Voor alle bezoekers van Oudlaen is het parkeren gratis, mits beschikbaar.

Utrechtse gastvrijheid

Utrechtse gastvrijheid

Wij denken graag mee om er voor te zorgen dat jouw bijeenkomst succesvol is.

Uitstekend bereikbaar

Uitstekend bereikbaar

Gardens Business Centre Oudlaen ligt in Utrecht nabij de A27 en slechts 10 minuten vanaf Utrecht Centraal.

uit eigen keuken

Uit eigen keuken

De nadruk ligt op vers, gezond én lekker. Daarom verzorgen wij alle catering vanuit onze eigen keuken. Tevens is er altijd verse bonen koffie, thee en mineraal water beschikbaar.

Meer weten over de mogelijkheden?

Ben je op zoek naar een vergaderzaal en benieuwd naar de mogelijkheden bij Gardens Business Centre Oudlaen? Neem vrijblijvend contact met ons op.