Kantoorruimtes

Den Haag

Welkom bij Gardens Business Centre New Babylon

De best bereikbare locatie van Nederland

Als je op zoek bent naar flexibele kantoorruimte in Den Haag, dan is Gardens Business Centres de perfecte keuze. Het bedrijf biedt een uitgebreide selectie van moderne kantoorruimtes in verschillende maten en stijlen. Of je nu een kleine ondernemer bent die op zoek is naar een enkele werkplek, of een grote organisatie die behoefte heeft aan meerdere kantoren, Gardens Business Centres heeft de ideale oplossing voor jou.

Beschikbare ruimtes

Kantoorruimte 4.27 New Babylon

Het betreft een kantoorruimte met unitnummer 4.27 en een grootte van 36 vierkante meter, geschikt voor maximaal 4 bureaus. Minimale looptijd van 12 maanden. De ruimte is beschikbaar vanaf 1 maart 2024.

Rijnzathe vergaderen

Moderne faciliteiten en volledig uitgeruste kantoren

De kantoorruimtes van Gardens Business Centres Den Haag zijn ontworpen om een productieve en inspirerende werkomgeving te bieden. Elke ruimte is volledig uitgerust met moderne faciliteiten en is klaar om direct te worden gebruikt. De kantoren zijn volledig gemeubileerd en voorzien van telefoon- en internetverbindingen, waardoor je direct aan de slag kunt gaan zonder tijd te verspillen.

Aanvullende diensten voor een productieve werkomgeving

Een van de voordelen van Gardens Business Centres is de flexibele huuropties. Of je nu op zoek bent naar een kortetermijnoplossing of een langetermijnoplossing, Gardens Business Centres heeft de oplossing die bij jou past. Het bedrijf biedt contracten op maat die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Hierdoor heb je volledige controle over jouw huurperiode en kan je jouw kantoorruimte aanpassen wanneer dat nodig is.

Daarnaast biedt Gardens Business Centres ook verschillende aanvullende diensten aan, zoals administratieve ondersteuning, postbeheer, receptiediensten en vergaderruimtes. Deze diensten zijn ontworpen om jouw werkdag te vergemakkelijken en om jou te helpen bij het runnen van jouw bedrijf. Zo kan jij je richten op wat echt belangrijk is: het laten groeien van jouw bedrijf.

Strategische locatie in Den Haag

Gardens Business Centres Den Haag is gevestigd op een strategische locatie, op slechts enkele minuten afstand van het stadscentrum. Hierdoor ben je goed bereikbaar voor jouw klanten en partners en kan je profiteren van alle voordelen die Den Haag te bieden heeft. Het gebouw is voorzien van een moderne en stijlvolle inrichting en biedt alle faciliteiten die je nodig hebt om te kunnen werken in een professionele omgeving.

Geschikt voor verschillende soorten bedrijven

De kantoorruimtes van Gardens Business Centres zijn geschikt voor verschillende soorten bedrijven, zoals start-ups, freelancers, kleine en middelgrote bedrijven, en grote organisaties. De kantoren zijn beschikbaar in verschillende maten en stijlen, waardoor je altijd een ruimte kunt vinden die aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Als je op zoek bent naar een kantoorruimte in Den Haag, dan is Gardens Business Centres de perfecte keuze. Met flexibele huuropties, moderne faciliteiten en een strategische locatie biedt het bedrijf alles wat je nodig hebt om jouw bedrijf te laten groeien. Neem contact op met Gardens Business Centres voor meer informatie over de beschikbare kantoorruimtes en huuropties.

Langskomen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging, en ontdek waarom Gardens Business Centre New Babylon de ideale locatie is.

Flexibele huurperiodes

Flexibel

Grote groep? Geen probleem! Wij bieden ruimtes voor conferenties tot 750 personen! 

Utrechtse gastvrijheid

Full service

Een gastvrije receptie, razendsnelle Wi-Fi en verse bonenkoffie. Alles om ervoor te zorgen dat jij zorgeloos kan werken.

Oplossingen op maat

Ruimte op maat

Bij Gardens Business Centres hebben we voor alle conferenties een geschikte ruimte beschikbaar. We denken mee en zorgen dat we aan alle wensen voldoen.

Uitstekend bereikbaar

Uitstekend bereikbaar

Nabij de A12 en Utrechtsebaan. Direct gelegen naast Den Haag Centraal Stration en een inpandige Qpark met 1250 plekken.

Meer weten over de mogelijkheden?

Ben je op zoek naar een vergaderzaal en benieuwd naar de mogelijkheden bij Gardens Business Centre Oudlaen? Neem vrijblijvend contact met ons op.