Welkom bij Gardens Business Centre New Babylon

We reageren zo spoedig mogelijk! Gewoonlijk binnen 24 uur.

 

 

Wanneer zijn wij online?:
Maandag - zondag
08:00 tot 18:00

Naam(Vereist)

Datum

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Flexibele huurperiodes

Flexibele huurperiodes

Kies voor verschillende huurperiodes, betaal alleen voor wat je gebruikt en ontvang één keer per maand een factuur.

Utrechtse gastvrijheid

Full service

Een gastvrije receptie, razendsnelle Wi-Fi en verse bonenkoffie. Alles om ervoor te zorgen dat jij zorgeloos kan werken.

Oplossingen op maat

Kantoorruimte op maat

Kies voor een volledig ingericht kantoor of richt de ruimte zelf in. Wij denken graag mee voor het creëren van een fijne werkplek.

Uitstekend bereikbaar

Uitstekend bereikbaar

Nabij de A12 en Utrechtsebaan. Direct gelegen naast Den Haag Centraal Stration en een inpandige Qpark met 1250 plekken.

Kantoorruimtes

Bij Gardens Business Centre New Babylon huur je niet alleen een modern zakelijke kantoorruimte of vergaderzaal, maar kun je ook rekenen op gastvrijheid en service. Denk aan receptie service, snelle Wi-Fi, een uitgebreid koffiebuffet en catering service. Rondom Gardens Business Centre New Babylon zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Met een Albert Heijn, Coolblue en Douwe Egberts op de begane grond, tot een luxe sportschool. Ook is een upscale hotel en een parkeergarage met 1250 plekken in het pand aanwezig.

Of je nu een groeiend bedrijf hebt of op projectbasis werkt: bij Gardens Business Centre New Babylon vind je een fris zakelijke kantoorruimte in het hart van Den Haag. De kantoorunits zijn beschikbaar tot 200m2, volledig ingericht en voorzien van full-service.

New babylon kantoorruimtes
New Babylon Vergaderen

Vergaderen

Wanneer je een kantoorruimte bij Gardens Business Centre New Babylon huurt, hoef je niet op zoek naar een aparte vergaderruimte. In hetzelfde pand vind je ook moderne en comfortabele vergaderzalen, voorzien van dezelfde gemakken die je van onze kantoorruimtes kent. Als huurder is het mogelijk om tegen een gereduceerd tarief gebruik te maken van deze vergaderzalen.

Alle vergaderzalen zijn voorzien van LED-scherm, en door middel van een ClickShare systeem is jouw   presentatie razendsnel op het scherm te zien. Net als de kantoor-units bieden wij in deze zalen full-service, met onder meer een uitgebreid koffiebuffet en overheerlijke lunch voor jouw gasten. Je betaalt de ruimtes per uur, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Kantoorruimtes

Wanneer je een kantoorruimte huurt heb je de keuze uit twee mogelijkheden. Je kan kiezen voor een oplossing op maat op de vierde etage, of voor een premium optie op de tweede etage. Je kan bij Gardens Business Centre New Babylon ook terecht voor een flexibele werkplek. Bekijk hieronder de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan.

The Hague

Conference Centre
Huur je geen kantoorruimte bij Gardens Business Centre New Babylon, maar ben je wel op zoek naar een vergaderzaal in Den Haag? Bij The Hague Conference helpen we je graag verder. Niet voor niets vergaderen diverse overheidsinstanties al jaren bij ons! Bijkomend voordeel voor hen is de nabijheid: de tijdelijke Tweede Kamer en alle Haagse ministeries zijn op loopafstand en ook het Provinciehuis en het Stadhuis liggen om de hoek. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Op zoek naar een kantoorruimte of vergaderzaal en benieuwd naar de mogelijkheden bij Gardens Business Centres? Neem vrijblijvend contact met ons op.